Kongsi Maklumat:

AlamMall

Alam Niaga Resources (SA0269925-A) kini melangkah setapak lagi dengan menyediakan laman web ini sebagai pusat setempat rujukan untuk perkhidmatan kami yang pelbagai.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Terima kasih.

 

Utama

Borang Permohonan Telefon Kediaman / Perniagaan

Terima kasih kerana menggunakan khidmat kami untuk permohonan talian telefon anda.

Sila pastikan anda telah membuat salinan kad pengenalan jika memohon untuk rumah kediaman atau kad pengenalan berserta salinan sijil SSM (salinan sijil pendaftaran perniagaan) jika memohon untuk premis perniagaan.

Untuk pastikan proses permohonan dapat di lakukan secepat mungkin, sila dapatkan nombor telefon rumah jiran dan isi di borang dalam ruang Nombor Telefon Rumah Jiran.

Anda boleh membuat salinan dengan fotostat kad pengenalan, depan dan belakang, dan kemudian scan atau boleh juga gunakan kamera digital. Hasil scan atau dari kamera digital perlulah dalam format gambar, samada .gif, .jpeg, .jpg, atau .png

Gambar itu perlu di muat-naik atau uploadkan. Gambar hendaklah tidak lebih dari 1MB setiap satu.

Kami akan proses permohonan setelah pastikan maklumat adalah lengkap. Kami akan hubungi menerusi telefon atau email untuk maklumkan perkembangan proses permohonan sehingga lah permohonan talian telefon berjaya di pasang.

Sila SMS memberitahu telah membuat permohonan ini kepada nombor, 010-5383035

Borang Permohonan Talian Telefon

Follow Twitter

Klik logo Twitter untuk follow

Follow Google+

Visitors Counter

44428
TodayToday3
YesterdayYesterday90
This_WeekThis_Week220
This_MonthThis_Month1341
All_DaysAll_Days44428
Online 9
AlamMall.Com